Minden
Hírmagazin
Közösség
Tudásbázis
Keresés
oktatas.hu
Súgó
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Bejelentkezés
Felhasználási feltételek
Tudásbázis
Szakképzés
Élelmiszeripar
Tananyag választó:
Nyersanyagok feldolgozása az élelmiszeriparban
2
téma
Növényi és állati eredetű nyersanyagok feldolgozása az élelmiszeriparban
Tartalomjegyzék
Növényi eredetű nyersanyagok és élelmiszerek
Malomipari nyersanyagok és termékek
Sütőipari termékek
Tésztaipari termékek
Édesipari termékek
A konzervipari termékek nyersanyagai
Növényi eredetű étkezési zsiradékok
Az erjedésipari termékek és nyersanyagaik
A dohányipari termékek és nyersanyagaik
Állati eredetű nyersanyagok és élelmiszerek
Állati eredetű étkezési zsiradékok
A hús és a húsfeldolgozó ipar nyersanyagai és termékei
A tej és feldolgozásának termékei
Megosztom
Könyvjelzőzöm