Sulinet
Keresés
Hírmagazin Közösség Tudásbázis Tudásbázis
oktatas.hu
Súgó
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Bejelentkezés Regisztráció
Felhasználási feltételek
Tudásbázis Szakképzés Élelmiszeripar
Tananyag választó:
Az élelmiszerek összetétele
  • 4 téma
  • 1 gyűjtemény
Az élelmiszerek természetes komponensei és adalékai; természetes eredetű szennyezőanyagok
  • Tartalomjegyzék
Élelmiszeripari jelentőségű vegyületek
Az élelmiszerek természetes komponensei
  • A víz
  • Tápanyagok
  • Kiegészítő, védő jellegű tápanyagok
  • Járulékos tápanyagok
Élelmiszertechnológiai adalékok
  • Tápértéknövelő adalékok
  • Élvezetiérték-javító adalékok
  • Eltarthatóság és minőségjavító adalékok
KUKAELEM
  • Az élelmiszerek fontosabb lipidkomponensei
  • A lipidek osztályozása
  • A víz tulajdonságai, szerkezete
  • A víz az élelmiszerekben
  • Biológiai eredetű szennyezések
  • Az ipari emisszió okozta szennyezők
Élelmiszerek természetes eredetű szennyezőanyagai
  • Az ipari emisszió okozta szennyezők
  • Mikroroganizmusok szennyező anyagcseretermékei
  • Természetes mérgező anyagok
  • Kémiai eredetű szennyezések
Az élelmiszerek összetétele
Megosztom
Könyvjelzőzöm
Hírmagazin
  • Pedagógia
  • Hírek
  • eTwinning
  • Tudomány
  • Életmód
Tudásbázis
  • Magyar nyelv és irodalom
  • Matematika
  • Természettudományok
  • Társadalomtudományok
  • Művészetek
Súgó
  • Sulinet Súgó
  • Sulinet alapok
  • Mondd el a véleményed!
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
Oktatási Hivatal
  • Felvi
  • Diplomán túl
  • Tankönyvtár
  • EISZ
  • KIR

21. századi közoktatás - fejlesztés, koordináció (TÁMOP-3.1.1-08/1-2008-0002)